Women Territory

Частина 1. Чим корисний ведмежий жир, властивості, застосування

Чим так чудесен ведмежий жир? Своїм складом - оптимально збалансованим, амінокислотним. Він ведмедю, в період п'ятимісячної зимової сплячки, зберігає в організмі 90% протеїнів і більше 70% маси м'язової. Для порівняння, якщо людина пролежить п'ять місяців, він втратить протеїнів 90% і позбудеться м'язової маси більше 80%. Людська кісткова тканина втратить 35% кальцію. А ведмідь - хоч би що, дефіциту кальцію не відчуває. Тому що має більш ніж двадцятикілограмовий запас біологічно цінного ведмежого жиру.

 

Корисні властивості

Чому жир ведмедя корисніше всіх інших тварин жирів,навіть горезвісного барсучьего? Як майже півроку без їжі і води може нормально проіснувати цей лісовий звір, не втративши ні грама поживних речовин, та ще при цьому витрачаючи щодня 4000 калорій? А тому, що ведмідь їсть добре. Харчується різноманітно:

 

  • ягідки,
  • горішки,
  • мед,
  • пташині яйця,
  • комахи,
  • трави,
  • фрукти, дрібні лісові звірята.

 

Все це привносить до складу жиру:

 

  • білки,
  • вітамін А,
  • нуклеїнову кислоту,
  • тритерпенові глікозиди,
  • цитаміни,
  • панаксозіди,
  • широкий спектр вітамінів B (1-4 та 12),
  • кислоти (Омега-3, -6 і -9).

Цитаміни допомагають тканинним клітинам засвоювати живильні речовини.Панаксозіди (вони є і в корені женьшеню) нормалізують гормональний баланс, надають імуномодулюючу дію, стимулюють кровотворення.

Кислоти (Омега) розширюють судини, знищують запальні процеси, знижують холестерин і формують імунітет.

Нескінченне число «корисностей» містить ця желтовато-біла мас бех запаху і специфічного «ведмежого» смаку. При + 9 ° С жир твердий, а при + 27 ° С - рідкий.

Хочете - пийте, хочете - їжте (або намастіть).

Застосування

Жир ведмедя може допомогти в лікуванні дійсно безлічі недуг.

 

  • Він надасть загальнозміцнюючу дію.
  • Поліпшить обмінні процеси.
  • Підвищить адаптогенні здатності організму в умовах стресових і при впливі несприятливих зовнішніх середовищ.
  • Зміцнить імунітет.
  • Надасть бактерицидну дію.
  • Підвищить стійкість до інфекційних збудників.
  • Зупинить запальні процеси.
  • Його прийом підвищить фізичну і розумову працездатність.
  • Регенірірующим тканини, загоїть еррозії і виразки слизової ШКТ.
  • Поліпшить травлення і допоможе ферментообразованія при недостатньому харчуванні.
  • Захистить від токсинів печінку.
  • Нормалізує тиск і перешкодить утворенню тромбів.
  • Підніме гемоглобін.
  • Усуне неврологічні та психоемоційні розлади.
  • Вилікує кашель,голосові зв'язки і будь-які захворювання слизової гортані і глотки.
  • Відновить репродуктивну систему (чоловічу і жіночу).
  • Знизить ризик онкології.
  • Усуне болю суглобові і в м'язах.
  • Прискорить загоєння шкіри, не залишаючи рубців.

 

Всередину жир ведмедя вживається двічі на день. Час прийому - перед їжею за годину. Тривалість - 30 календарних днів.

Повторювати можна тричі на рік, перериваючись на півмісяця-місяць.

Доза прийому:

 

  • дорослі - десертна ложка,
  • діти 16-12 років - чайна ложка,
  • діти 12-6 років - пів ложки (чайної),
  • діти 6-3 років - її третину, не більше.

 

Малюкам до трехлетноего віку жир не давати.

Перед прийомом жир слід розтопити (природно, а не підігріванням).Для поліпшення смаку і полегшення прийому можна змішувати жир з молоком, медом, джемом. Або намазати на хліб і запити «цілющий бутерброд» чаєм.

Додати коментар


Захисний код
Оновити